top of page

امریکا جایزه دستگیری سرپرست وزارت داخله طالبان را به ۱۰ میلیون دالر افزایش داد


شفقنا افغانستان_ در پی معرفی اعضای کابینه دولت افغانستان توسط مقامات طالبان، پلیس فدرال آمریکا جایزه تعیین شده برای دستگیری سراج‌الدین حقانی، فرد تعیین شده برای سمت وزارت داخله را دوبرابر کرد.


به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان، اف بی‌ آی پیش‌تر به دلیل نقش سراج‌الدین حقانی در عملیات تروریستی برای هرگونه اطلاعاتی که منجر به دستگیری و بازداشت وی شود پنج میلیون دالر جایزه تعیین کرده بود.


این جایزه پس از آنکه نام رهبر شبکه حقانی در فهرست اعضای دولت طالبان قرار گرفت دو برابر شد و به ۱۰ میلیون دلار افزایش پیدا کرد.


در وب‌سایت پلیس فدرال آمریکا بیانیه‌ای با این مضمون منتشر و ضمن ارائه عکس و جزئیاتی در خصوص مشخصات فردی و هویتی سراج‌الدین حقانی درخواست شده که هر گونه اطلاعات مربوط به فرد یاد شده در اختیار دفاتر محلی اف بی آی و یا نزدیک‌ترین سفارتخانه یا کنسولگری آمریکا در کشورهای مختلف قرار گیرد.


بر اساس این اطلاعیه سراج‌الدین حقانی در حمله ژانویه ۲۰۰۸ به هتلی در کابل که منجر به کشته شدن شش نفر از جمله یک شهروند آمریکایی شد نقش داشته و تحت پیگرد قضایی آمریکا است.


اف بی آی همچنین مدعی شده که رهبر شبکه حقانی در بسیاری از حملات فرامرزی علیه منابع آمریکا و نیروهای ائتلاف در افغانستان به عنوان هماهنگ کننده مشارکت داشته است.


دست داشتن سراج‌الدین حقانی در طراحی سوءقصد علیه حامد کرزای، رئیس جمهوری پیشین افغانستان در سال ۲۰۰۸ نیز از جمله مواردی که است که پلیس فدرال آمریکا در اطلاعیه خود به آن اشاره است.


اف بی آی پیش‌تر برای ارائه هرگونه اطلاعاتی که زمینه دستگیری و بازداشت سراج‌الدین حقانی را فراهم کند ۵ میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.


سراج‌الدین حقانی، فرزند جلال‌الدین حقانی است که از رهبران شناخته شده نیروهای مقاومت افغانستان بر ضد اشغال این کشور توسط شوروی سابق قلمداد می‌شود.


وی پس ازهسته‌ای از نیروهای تندرو به نام شبکه حقانی در دهه نود میلادی به صفوف نیروهای طالبان پیوست و با این گروه شبه‌نظامی و اسلامگرا متحد شد.


به گفته مدیر نهاد اطلاعات ملی در ایالات متحده، جلال‌الدین حقانی همچنین یکی از نزدیکان و همکاران اسامه بن لادن، رهبر پیشین گروه القاعده بود.

Comentarios


لیست اخبار روز
پیوند قلب خوک به انسان برای اولین بار!

Haculture

استعمار نو و مهندسی گرسنگی در افغانستان

Haculture

وقایع عجیب طبیعت که هیچ دلیل قانع کننده ای نداشتند

Haculture

افغانستان پس از مکزیک دومین کشور خطرناک برای خبرنگاران در ۲۰۲۱

Haculture

قدرتمندترین و قویترین ارتش های جهان در سال 2022 از نگاه گلوبال فایر پاور

Haculture

عفو بین‌الملل خواستار تحقیق درباره‌ی جنایت جنگی در افغانستان از سوی دادگاه کیفری شد

Haculture

نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره افغانستان

Haculture

ایران دلیل درگیری مرزی با افغانستان را عدم آشنایی مرزبانان طالبان خواند

Haculture

سازمان عفو بین‌الملل: شبکه حمایت از زنان در افغانستان از بین رفته است

Haculture

فرمان رهبر طالبان در مورد 'حقوق زنان' صادر شد

Haculture

کوچ اجباری ساکنان دایکندی با فشار طالبان

Haculture

نماینده پارلمان نیوزیلند برای وضع حمل با دوچرخه خود را به بیمارستان رساند

Haculture

bottom of page